WebwinkelKeur lid

De Baroen 48a48dff189d2

Registreer
|
Welcome!
Winkelwagen is leeg

Login Form

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Gemengd graan speciaal - 20kg

E-mailadres
704.jpg
Waardering: Nog niet gewaardeerd
Prijs:
Basisprijs inclusief BTW: € 11,95
Verkoopprijs: € 11,35
Korting: € -0,60

Unieke code: 02.01.G.704
1-garvo[1].jpg
Beschrijving

Dit Garvo produkt is niet uit voorraad leverbaar. Alle Garvo produkten worden op bestelling verkocht om de versheid te kunnen garanderen. Garvo produkten worden 1 maal per maand besteld en uitgeleverd. Iedere 1e zaterdagochtend van de maand kunt u uw bestelling afhalen in Aalsmeer. De zondag voorafgaande aan de 1e zaterdag moet u uw bestelling uiterlijk op de site van de Baroen hebben opgegeven.
De Baroen onderkent dat u hiermee een stuk gemak, ten opzichte van een reguliere voerhandel, inlevert. Daartegenover staat dat u bij de Baroen standaard bij verpakkingen boven de 10 kilo €0,15 per 5 kg minder betaald dan de verkoopadviesprijs, ongeacht de grootte van uw afname.
Wij hopen dat de Baroen met deze invulling de Garvo-fans in deze regio de mogelijkheid biedt om op een leveringszekere manier hun Garvo voer te kunnen afnemen. U hoeft dus niet te af te wachten tot uw voerleverancier uw specifieke Garvo voeder weer in huis heeft, maar u bent ervan verzekerd dat u de eerstkomende 2e zaterdag van de maand uw voer kunt afhalen.

U zult merken dat, zodra u een garvoprodukt van 30kg of meer heeft geselecteerd, u tijdens het afrekenen in het kassagedeelte niet meer kunt kiezen uit de verzendwijze. Garvovoeders kunnen wij (nog) niet versturen en zullen dus moeten worden afgehaald.


De uiterste besteldatum voor Garvo voeders voor deze maand is zondag 2 Augustus. Uw bestelling is af te halen zaterdag 8 Augustus tussen 9:00 en 12:30 en tijdens onze reguliere openingstijden. De  eerst volgende  voerzaterdag daarna is zaterdag 12 september. Er zitten 5 weken tussen beide leverdata.

Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies voor dit artikel.
Alles resetten

Zoeken

Nieuwsbrieven

Wilt u een van onze nieuwsbrieven met aanbiedingen en informatie ontvangen?
U kunt ieder moment uitschrijven.