Verzenden+Betalen

Verzenden

Door wie wordt mijn pakket bij mij afgeleverd?
De Baroen maakt voor de zendingen gebruik van de diensten van Unites Parcel Service (UPS), Post.nl, DHL. U mag kiezen met welke transporteur u wilt verzenden. Maar er zijn wel enkele verschillen.

 

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?
UPS iedere werkdag.
DHL: iedere werkdag.
Post.nl: iedere werkdag.

Het is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode wanneer u uw pakket kunt verwachten. In de regel wordt nadat uw betaling door ons is ontvangen, uw pakket met de eerstvolgende zending verzonden. U krijgt een mail met het rack en trace nummer.

 

Verzekerd of onverzekerd verzenden.
UPS: Verzendt u uw pakket via UPS en raakt het zoek of komt het beschadigd aan, dan handelen wij het verder voor u af met UPS. Dit houdt in, dat bij zoekraken wij samen met UPS gaan zoeken waar uw pakket is geraakt. Kunnen we uw pakket niet terug vinden, dan krijgt u een nieuw pakket opgestuurd. Komt het pakket beschadigd aan, dan komt UPS bij u controleren hoe beschadigd het is, afhankelijk van de uitkomst krijgt u de beschadigde goederen opnieuw opgestuurd.
Post.nl: Na het overhandigen en het inscannen van het pakket door Post.nl neemt de Baroen geen verantwoording meer voor de juiste afhandeling door Post.nl. U ontvangt van ons per mail de track en trace code als bewijs van verzending. Als het pakket zoekraakt of beschadigd aankomt, moet u dat zelf afhandelen met Post.nl. Het verzenden via Post.nl is onverzekerd, Post.nl neemt geen verantwoording voor schade en/of zoekraken van pakketten, de Baroen doet dit ook niet. 

DHL: Na het overhandigen en het inscannen van het pakket door DHL neemt de Baroen geen verantwoording meer voor de juiste afhandeling door DHL. U ontvangt van ons per mail de track en trace code als bewijs van verzending. Als het pakket zoekraakt of beschadigd aankomt, moet u dat zelf afhandelen met DHL. Het verzenden via DHL is onverzekerd, DHL neemt geen verantwoording voor schade en/of zoekraken van pakketten, de Baroen doet dit ook niet. 

  

Hoeveel gewicht kan ik versturen?
Bij UPS mag een pakket maximaal 10 kilo wegen. Een zending kan uit meerdere pakketten bestaan. Bijv. u bestelt voor 30 kilo, dan wordt het gewicht over 3 pakketten verdeeld. Voor een zending van 3 pakketten betaalt u niet extra bij UPS.
Bij Post.nl mag een pakket maximaal 30 kilo wegen. Bestelt u voor 40 kilo aan goederen. Dan worden er 2 pakketten gemaakt. U moet dan voor ieder pakket onafhankelijk verzendkosten betalen.De maximale verzendgewichten zijn inclusief verpakkingsmateriaal, zoals dozen, beschermingsmateriaal, plasticzakken, etc. Dit houdt dat als u een pakket tot 30 kilo via Post.nl verstuurd wil hebben, dat u dan voor maximaal 27 kilo aan goederen kan bestellen. 
DHL: DHL tot 15 kilo (onverzekerd, niet gegarandeerd). Er zijn 4 afleverpogingen, daarna kan u het pakket ophalen bij het servicepunt. Het servicepunt zit in bijna iedere woonplaats.
DHL 15 tot 30 kilo (onverzekerd, niet gegarandeerd). Er zijn 2 afleverpogingen, daarna kan u het pakket binnen 5 dagen ophalen bij DHL vestiging. Deze bevinden zich in: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Drachten, Eindhoven, Hengelo, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam, Schiphol, Utrecht, Zwolle. Bij het niet ophalen van het pakket, wordt het pakket naar ons terug gestuurd en brengen wij de meerkosten daarvan bij u in rekening.

  

Voor een pakket tot 10 kilo, kan u maximaal ongeveer 8,5 kilo aan goederen bestellen. Komt u zending boven het maximale gewicht uit, dan kan u aan het eind van uw bestelling bij de verzendmethode alleen kiezen uit: UPS stuur mij een prijsopgave voor de verzendkosten. We gaan dan voor u uitrekenen, wat voor u de goedkoopste verzendmethode is. En u krijgt een mail, waarin de kosten van het verzenden staan.

Wij verzenden door heel Europa.
De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van uw bestelling.
Naar het buitenland worden al onze zendingen verzorgd door UPS, Post.nl, DHL, u kan kiezen wie u liever als verzender heeft.

 

Afhalen.
Wij zijn standaard open op maan-, dins- en vrijdagochtend van 9.00 tot 11.45 en dinsdagavond van 18.00 tot 20.00. Op de tweede zaterdagochtend van de maand zijn wij standaard open van 9.00 tot 12.30 voor het afhalen van voer en andere benodigdheden. Wilt u op een ander tijdstip het voer ophalen, dan is dat geen probleem. Wel vragen wij u dan, om ons eerst even te bellen of te mailen.

 

Afhalen in Culemborg

Dit is een keuze optie als u een bestelling doet.

Elke tweede zaterdag van 17.00 tot 19.00 uur

De zondag na de tweede zaterdag van 16.00 tot 17.00

Elke maandag van 13.00 tot 19.00 uur

Anders op afspraak

Afhaal adres: Westersingel 47 – Culemborg

Telefoon nummer: 0614141326

(Meer informatie kunnen ze vinden op: www.deilenaar.nl onder shop & haal.)Bij de Baroen kunt u op verschillende manieren betalen:

Vooruit

U betaald vooruit via bank of postbank.
Wij verzenden uw pakket de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw betaling.Onze betaalgegevens:

 

Bank:

Rabobank

IBAN:

NL74 RABO 0304 4615 47

BIC:

RABONL2U

 

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

  

Rembours
U betaald aan de bode van UPS of POSTNL. Aan deze wijze van betalen zijn €12,00 extra kosten verbonden. Deze kosten zijn onafhankelijk van de bestelde hoeveelheid goederen.

 

Kas
Dit is alleen mogelijk bij afhalen. (zie Verzenden)

Pin
Dit is alleen mogelijk bij afhalen. (zie Verzenden)

 

CreditCard (Paypal)
U betaalt elektronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Wij verzenden uw pakket de eerstvolgende werkdag na uw bestelling.                         .
Verschillende betaalmethoden

Bij ons worden uw creditcard, bank en bankinloggegevens etc. niet opgeslagen! U betaalt vooraf via uw eigen bank (via IDeal of vooruit), PayPal account. U loopt GEEN risico dat uw bankgegevens op straat komen te liggen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling(en).

 

Retourbeleid
Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren.
Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is De Baroen genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan De Baroen kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van al betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan De Baroen heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

  

Afkoelperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar u toe). Eventueel al betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten.

Nieuw in ons assortiment

Agenda - Beurzen en shows

Op evenementen hebben we niet onze gehele assortiment bij ons. Heeft u interesse in een bepaald product, bestel het dan vooraf via de webshop, dan ligt het voor u klaar. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

mei
6

6 mei, 9:00 u - 12:30 u

mei
28

28 mei, 10:00 u - 16:00 u

juni
17

17 juni, 9:00 u - 16:00 u

juni
25

25 juni, 10:00 u - 16:00 u

sept
17

17 sept, 10:00 u - 16:00 u

nov
26

26 nov, 10:00 u - 16:00 u

Openingstijden

Komt u liever uw bestelling ophalen, in plaats van dat we hem opsturen, dan zijn we aanwezig op:
Maandag van 9:00 tot 12.00 uur.
Dinsdag van 9:00 tot 12.00 uur en 18:00 tot 20:00 uur.
Donderdag van 15.00 tot 18.00 uur.
Vrijdag van 9:00 tot 12.00 uur.
Buiten deze openingstijden kunt uiteraard op afspraak uw bestelling afhalen.

Telefonisch
bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 op 0297-364645.

Adresgegevens:
Aalsmeerderweg 283A unit 20, 1432 CN Aalsmeer (achterkant van het gebouw)
Mail:


Afhaalpunt in Culemborg

Is Aalsmeer te ver, dan kunt u uw bestelling ook bij ons tweede afhaalpunt in Culemborg afhalen.

Nieuwsbrieven

Wilt u een van onze nieuwsbrieven met aanbiedingen en informatie ontvangen?
U kunt ieder moment uitschrijven.

Openingstijden

Ma: 9:00 - 12:00
Di: 9:00 - 12:00 en van 18:00 - 20:00
Do: 15:00 - 18:00 
Vr: 9:00 - 12:00

Buiten deze openingstijden kunt uiteraard op afspraak uw bestelling afhalen.

Adres

Aalsmeerderweg 283-20

1432CN  Aalsmeer

Telefoon: 0297-364645

Login Form