Kruiden

Hazelnootblad gebroken

Werkt op orgaan:
Bloedvaten, Galblaas, Haarvaten, Keel, Lever, Mond-Bek
Tenminste Houdbaar Tot:
11 oktober 2022
Verpakking
NaamPrijsHoeveelheid
Hazelnootblad gebroken - 100 g.
Verkoopprijs€ 1,35
Korting
Hazelnootblad gebroken - 250 g.
Verkoopprijs€ 2,75
Korting
Hazelnootblad gebroken - 500 g.
Verkoopprijs€ 4,75
Korting
Hazelnootblad gebroken - 1 kg.
Verkoopprijs€ 8,75
Korting
Hazelnootblad gebroken - 3 kg.
Verkoopprijs€ 24,75
Korting
Beschrijving

In een voerschepje van 110ml gaat ongeveer 15 gram.
Er zit ook kleiner/fijner blad tussen.

De hazelaar (Corylus avellana) is een plant in West-Europa  van de heestersoort uit de berkenfamilie (Betulaceae). De vrucht van de hazelaar is de hazelnoot, de kern daarvan is eetbaar.

Bevat van nature onder andere:
flavonoïden
tannines
etherische olie

Hazelnootbladeren kunnen o.a. aande volgende dieren gegeven worden:
Konijnen, knagers.

Aanbevolen hoeveelheid per dag:
Voor knaagdieren en konijnen een klein beetje over het eten heen doen. Een konijn mag ongeveer 1/2 eetlepel aan kruiden, per kilo lichaamsgewicht per dag eten.

Kijk hier voor ons assortiment aan voer- en maatscheppen.

 emmer doorzichtig6

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Openingstijden

Komt u liever uw bestelling ophalen, in plaats van dat we hem opsturen, dan zijn we aanwezig op:
Maandag van 8.30 tot 14.00 uur.
Dinsdag van 8.30 tot 12.30 uur en 18.00 tot 20.00 uur.
Donderdag van 15.00 tot 18.00 uur.
Vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.
Buiten deze openingstijden kunt u uiteraard op afspraak uw bestelling afhalen.
Op zondag en officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Telefonisch
bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 op 06-27053446 of 0297-364645.
We kunnen helaas niet altijd de telefoon opnemen, spreek een bericht in en we bellen zo snel mogelijk terug. Appen of mailen mag natuurlijk ook.

Adresgegevens:
Aalsmeerderweg 283 unit 20, 1432 CN Aalsmeer (achterkant van het gebouw)
Bereikbaar met buslijn: 171, halte Julianalaan
Mail: