Kruiden

Chlorella poeder

In een pot, tenzij er navulling staat.
Werkt op orgaan:
Bloed , Darm , hersenen , Lever , Zenuwstelsel
Tenminste Houdbaar Tot:
18 mei 2023
Verpakking
NaamPrijsHoeveelheid
Chlorella poeder - 150 g.
Verkoopprijs€ 9,00
Korting
Chlorella poeder - 300 g.
Verkoopprijs€ 15,00
Korting
Chlorella poeder - 600 g.
Verkoopprijs€ 27,50
Korting
Chlorella poeder - 1,5 kg.
Verkoopprijs€ 63,00
Korting
Chlorella poeder - 3 kg.
Verkoopprijs€ 120,00
Korting
Chlorella poeder - 500 g. navulling
Verkoopprijs€ 22,50
Korting
Chlorella poeder - 1 kg. navulling
Verkoopprijs€ 41,00
Korting
Chlorella poeder - 3 kg. navulling
Verkoopprijs€ 117,00
Korting
Beschrijving

In een voerschepje van 110ml gaat ongeveer 80 gram.

Chlorella is een eencellige groene zoetwater alg. Het heeft een ronde vorm en is 2-10 micrometer groot. De alg komt voornamelijk voor in Zuidoost-Azië. Het veel gebruikt als voedingssupplement.

Chlorella is een kleine, eencellige groene zoetwateralg. Chlorella komt vooral voor in Zuidoost-Azië en is de oorzaak van de groenige kleur die de meren en rivieren daar vaak hebben. De alg bestaat al miljoenen jaren, maar werd chlorella pas rond 1900 ontdekt. Chlorella bevat veel chlorofyl, dat is het pigment dat o.a. de bladeren van bomen hun groene kleur geeft. Chlorella is de rijkste bron aan clorofyl die er bestaat.

Chlorella wordt vaak samen met spirulina gegeven.

Bevat van nature onder andere:
aminozuren(eiwitten), ongeveer 55% tot 65% (tryptofaan, threonine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, cystine, fenylalanine, tyrosine, valine, arginine, histidine, alanine, asparaginezuur, glutaminezuur, glycine, proline, serine, hydroxyproline)
koolhydraten, ongeveer 14% 
vetten, ongeveer 9%
chlorofyl, tussen de 1-4%
vitamines: A, B1, B2, B3, B5, B11, B12, C, E.
Mineralen:  calcium, fosfor, kalium, magnesium, ijzer, zink, jodium, en mangaan.
Pigmenten: carotenoïden, chlorofyl

Werkt op:

Wijziging productbeschrijving in verband met wetgeving.

In verband met de veranderde wetgeving mogen wij in de productomschrijvingen niet noemen bij welke aandoening(en) deze ondersteunend kan worden ingezet. Er mag geen relatie meer gelegd worden tussen een kruid/bloem/vrucht etc. en de werking bij een bepaald gezondheidsprobleem. Dit ondanks vele onderzoeken en eeuwenlange ervaringen. Uiteraard betreuren wij het, dat we u via onze site minder mogen informeren, zoals u voorheen van ons gewend was. We mogen wel aangeven op welk orgaan een product werkt, deze opgave ziet u rechts naast de productfoto, bovenaan de pagina.

Uiteraard kunt u ons nog altijd om advies vragen, wij helpen u graag, liefst via mail:Chlorella kan aan de volgende dieren gegeven worden:
Alle

Aanbevolen hoeveelheid per dag
Voor een paard van 600 kilo: 15-35 gram.
Voor een middelgrote hond (rond de 20 kilo): 1,5-4 gram.
Voor een kat: 0,5 gram.
Voor vissen: Het is de perfecte bijvoeding voor jongbroed en volwassen herbivore (groeneters) vissen, welke zich in de natuur ook algen eten. Het zorgt ervoor dat de vissen een intensievere kleur krijgen en voor een betere weerstand.
Voor vogels: U kunt spirulina mengen door uw eivoer, universeelvoer of vruchtenpatee. Ook kunt u de chlorella toevoegen aan te verstrekken nectar. In water is het minder goed oplosbaar, omdat spirulina van zichzelf een beetje vettig is. U krijgt dan een groene vetrand in uw waterdrinkbak of drinkbuisjes. Door de binding met de koolhydraten in de nectar is de menging in nectar goed. Als u spirulina door nectar mengt, altijd twee maal roeren of opschudden. De spirulina heeft tijd nodig om op te lossen. Neem ± 3 minuten tussen deze perioden. De onderhoudsdosering is slechts 2%. ( 20 gram per kilo voer)

Kijk hier voor ons assortiment aan voer- en maatscheppen.


Let op!!!
Kruiden, groente, zaden, fruit, bladeren, etc. zijn een toevoeging op het dagelijkse voer en geen vervanging van het voer. Raadpleeg in het geval van zieke dieren een vee-/dierenarts, en experimenteer dan niet met kruiden(mengsels), granen, vruchten, etc. Kruiden, bloemen, zaden etc. kunnen invloed hebben op de werking van medicatie. Ga altijd in overleg met een vee-, dierenarts ,of een natuurgeneeskundige arts voordat u kruiden geeft aan een dier, dat al medicijnen krijgt.

De informatie over de bovenstaande producten is afkomstig van fokkers, internet, boeken, (holistische) dierenartsen, veeartsen en andere behandelaars van dieren. Wij pretenderen niet compleet te zijn in de omschrijvingen. De ondersteunende werking van de producten is niet door wetenschappelijk medisch onderzoek bewezen.
We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding.

Net als bij mensen kunnen sommige dieren gevoelig zijn voor veranderingen in het voer. Geef in het begin kleine beetjes van de kruiden, fruit, zaden etc. en kijk hoe de dieren erop reageren. Bij sommige kruiden staat dat ze spaarzaam gegeven moeten worden. Ons advies is om dat dan ook te doen!

Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Bewaaradvies:
Om de produkten ook na de koop lang te kunnen gebruiken, is het van belang om de produkten droog en koel te bewaren. Alle produkten zijn gedroogd, maar er kan nog rest vocht in zitten. Als de produkten warm (in de zon) worden bewaard, kan er condens in de zak ontstaan. Hierdoor kan er schimmel in de zak komen. Ziet u vocht in de zak, laat de zak dan open, zodat het vocht kan verdampen, eventueel kan u het produkt uitgespreid te drogen leggen. Ook is het van belang om de produkten in het donker te bewaren, om afbraak van belangrijke voedingsstoffen onder invloed van het licht te voorkomen.

Dit product kan per levering er iets anders uitzien, ruiken en van grote verschillen, kijk daarom naar de foto bij het product. De foto is natuurlijk een indicatie en het geleverde product kan iets afwijken. Ook kan het voorkomen, dat er soms een blaadje of een takje van andere planten in de grove kruiden zit. En dat er een steeltje zit tussen de gesneden bladeren en andersom.

Zie ook onze FAQ 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Openingstijden

Komt u liever uw bestelling ophalen, in plaats van dat we hem opsturen, dan zijn we aanwezig op:
Maandag van 8.30 tot 12.30 uur.
Dinsdag van 8.30 tot 12.30 uur en 18.00 tot 20.00 uur.
Donderdag van 15.00 tot 18.00 uur.
Vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.
Buiten deze openingstijden kunt u uiteraard op afspraak uw bestelling afhalen.
Op zondag en officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Telefonisch
bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 op 06-27053446 of 0297-364645.
We kunnen helaas niet altijd de telefoon opnemen, spreek een bericht in en we bellen zo snel mogelijk terug. Appen of mailen mag natuurlijk ook.

Adresgegevens:
Aalsmeerderweg 283 unit 20, 1432 CN Aalsmeer (achterkant van het gebouw)
Bereikbaar met buslijn: 171, halte Julianalaan
Mail: