Webshop
Winkelwagen is leeg

Biergist korrel

Tenminste Houdbaar Tot:
16 februari 2022
Werkt op orgaan:
Huid, Spijsverteringskanaal, Vacht/veren
Geschikt voor diersoort
Paard
Verpakking
NaamPrijsHoeveelheid
Biergist korrel - 1 kg.
Verkoopprijs€ 3,70
Korting
Biergist korrel - 2,5 kg.
Verkoopprijs€ 7,75
Korting
Biergist korrel - 5 kg.
Verkoopprijs€ 12,90
Korting
Biergist korrel - 10 kg.,
Verkoopprijs€ 21,50
Korting
Beschrijving

In een voerschepje van 110ml gaat ongeveer 110 gram.

Biergist is een van die producten die goed is voor alles.

Het ondersteunt de biotine-synthese in de darmen, het bevordert een gezonde huid, mooie glanzende vacht en sterke gezonde hoeven/nagels. Biergist is ook geschikt voor zomereczeem bij paarden. Bovendien stabiliseert het de gevoelig darmflora . Biergist is een natuurlijk product met de hoogste concentratie aan vitamine B1. Wat biergist verder zo waardevol maakt zijn hun hoge gehalte aan zeven verschillende B-vitaminen, aminozuren, evenals E- en H-vitaminen. Bovendien bieden zij belangrijke mineralen zoals natrium, calcium, ijzer, magnesium, zink, kalium en andere stoffen die essentieel zijn voor het lichaam.

Biergist stimuleert de eetlust, leidt tot een algemene versterking en bevordert de algemene conditie van het lichaam. In het bijzonder heeft het een positief effect op de huid en haren en de spieropbouw.

Voeg dagelijks een beetje biergist en knoflookpoeder toe aan de voeding van uw paard, hond of kat. Hierdoor krijgt het bloed van uw huisdier een vieze smaak voor de vlooien.

Eet uw pup/hond ontlasting, geef het dan biergist. In het merendeel van de gevallen stop de pup dan met het eten van ontlasting.

- Bevordert de stofwisseling en de spijsvertering
- Versterkt het immuunsysteem
- Verbetert de vruchtbaarheid
- Verhoogt de gewichtstoename
- Bevordert de haargroei

Voederingsadvies (dagelijks):
- Voor paarden/pony's geldt per 100 kilo,  ong. 25-30 gram biergist korrels per dag te voeren. Voor een paard van 600 kilo dus 150-180 gram.
- Katten: 0,5 theelepel (ongeveer 2 gram) per 5kg.
- Puppies:0,5 theelepel (ongeveer 2 gram) per 5 kg.
- Honden: 1 theelepel (ongeveer 4 gram) per 5 kg.

Samenstelling:
Bierpulp, biergist, calciumcarbonaat, dextrose, melasse, lijnzaad extract, tarwezemelen.

Inhoudstoffen en verteerbaarheid:
ruw eiwit: 29,0%
ruwe celstof: 9.0% 
ruwe as: 10% 
ruw vet: 8,0%
calcium: 1,6%
fosfor: 0,80%
natrium: 0,30%
magnesium: 0,2%

Additieven:
80.000 i.E. Vitamine A, 3.000 i.E. Vitamine D3, 600 mg vitamine E, 80mg vitamine B1, 22mg vitamine B2, 19mg, vitamine B6, Pantotheenzuur 65mg, nicotinezuur 215mg, foliumzuur, 10mg, biotine 460mcg, cholinechloride 2050mg.

Sommige dieren zijn allergisch voor biergist. Observeer je hond, kat of paard goed of hij het kan verdragen of niet. Ze kunnen reageren met droge, jeukerige plekken op de huid. Stop dan onmiddelijk met het geven van biergist.

Kijk hier voor ons assortiment aan voer- en maatscheppen.


Let op!!!
Kruiden, groente, zaden, fruit, bladeren, etc. zijn een toevoeging op het dagelijkse voer en geen vervanging van het voer. Raadpleeg in het geval van zieke dieren een vee-/dierenarts, en experimenteer dan niet met kruiden(mengsels), granen, vruchten, etc. Kruiden, bloemen, zaden etc. kunnen invloed hebben op de werking van medicatie. Ga altijd in overleg met een vee-, dierenarts ,of een natuurgeneeskundige arts voordat u kruiden geeft aan een dier, dat al medicijnen krijgt.

De informatie over de bovenstaande producten is afkomstig van fokkers, internet, boeken, (holistische) dierenartsen, veeartsen en andere behandelaars van dieren. Wij pretenderen niet compleet te zijn in de omschrijvingen. De ondersteunende werking van de producten is niet door wetenschappelijk medisch onderzoek bewezen.
We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten. De informatie op onze site is enkel ter informatie en is niet bedoeld als advies of als gebruikshandleiding.

Net als bij mensen kunnen sommige dieren gevoelig zijn voor veranderingen in het voer. Geef in het begin kleine beetjes van de kruiden, fruit, zaden etc. en kijk hoe de dieren erop reageren. Bij sommige kruiden staat dat ze spaarzaam gegeven moeten worden. Ons advies is om dat dan ook te doen!

Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater.

Bewaaradvies:
Om de produkten ook na de koop lang te kunnen gebruiken, is het van belang om de produkten droog en koel te bewaren. Alle produkten zijn gedroogd, maar er kan nog rest vocht in zitten. Als de produkten warm (in de zon) worden bewaard, kan er condens in de zak ontstaan. Hierdoor kan er schimmel in de zak komen. Ziet u vocht in de zak, laat de zak dan open, zodat het vocht kan verdampen, eventueel kan u het produkt uitgespreid te drogen leggen. Ook is het van belang om de produkten in het donker te bewaren, om afbraak van belangrijke voedingsstoffen onder invloed van het licht te voorkomen.

Dit product kan per levering er iets anders uitzien, ruiken en van grote verschillen, kijk daarom naar de foto bij het product. De foto is natuurlijk een indicatie en het geleverde product kan iets afwijken. Ook kan het voorkomen, dat er soms een blaadje of een takje van andere planten in de grove kruiden zit. En dat er een steeltje zit tussen de gesneden bladeren en andersom.

Zie ook onze FAQ 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Agenda - Beurzen en shows

Op evenementen hebben we niet onze gehele assortiment bij ons. Heeft u interesse in een bepaald product, bestel het dan vooraf via de webshop, dan ligt het voor u klaar. Bellen of mailen mag natuurlijk ook. Door alle corona maatregelen kunnen evenementen zeer kort van te voren afgelast worden. We doen ons best om u op de hoogte te houden.

Openingstijden

Komt u liever uw bestelling ophalen, in plaats van dat we hem opsturen, dan zijn we aanwezig op:
Maandag van 8.30 tot 14.00 uur.
Dinsdag van 8.30 tot 12.30 uur en 18.00 tot 20.00 uur.
Donderdag van 15.00 tot 18.00 uur.
Vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.
Buiten deze openingstijden kunt u uiteraard op afspraak uw bestelling afhalen.
Op zondag en officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Telefonisch
bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 op 06-27053446 of 0297-364645.
We kunnen helaas niet altijd de telefoon opnemen, spreek een bericht in en we bellen zo snel mogelijk terug. Appen of mailen mag natuurlijk ook.

Adresgegevens:
Aalsmeerderweg 283 unit 20, 1432 CN Aalsmeer (achterkant van het gebouw)
Bereikbaar met buslijn: 171, halte Julianalaan
Mail:


Openingstijden

Komt u liever uw bestelling ophalen, in plaats van dat we hem opsturen, dan zijn we aanwezig op:

  • Maandag van 8.30 tot 14.00 uur.
  • Dinsdag van 8.30 tot 12.30 uur en 18.00 tot 20.00 uur.
  • Donderdag van 15.00 tot 18.00 uur.
  • Vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Buiten deze openingstijden kunt u uiteraard op afspraak uw bestelling afhalen.
Op zondag en officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 op 06-27053446
We kunnen helaas niet altijd de telefoon opnemen, spreek een bericht in en we bellen zo snel mogelijk terug. Appen of mailen mag natuurlijk ook. 

Adres

Aalsmeerderweg 283-20 (achterkant van het gebouw)

1432CN  Aalsmeer

Telefoon: 06-27053446

Bereikbaar met buslijn: 171, halte Julianalaan

Login Form