Verzenden+Betalen
  • Register
Winkelwagen is leeg

Verzenden

Gratis verzending?
De verzendkosten worden bij ons niet gratis, want gratis bestaat namelijk niet
Wanneer bijvoorbeeld de verzendkosten bij een webwinkel vanaf € 75,00 gratis worden, dan houdt dat in, dat die winkel de prijzen van zijn producten zoveel heeft verhoogd, dat vanaf de € 75,00 er ongeveer € 7,50 aan verzendkosten in de prijs van de producten is verrekend. De klant die bij ons hun bestelling komen ophalen of op show producten kopen, zouden dan dus ook de verzendkosten in de producten betalen.

Door wie wordt mijn pakket bij mij afgeleverd?
De Baroen maakt voor de zendingen gebruik van de diensten van Post.nl, DHL. U mag kiezen met welke transporteur u wilt verzenden. Maar er zijn wel enkele verschillen.

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?
DHL: iedere werkdag.
Post.nl: iedere werkdag.

Het is afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode wanneer u uw pakket kunt verwachten. In de regel wordt nadat uw betaling door ons is ontvangen, uw pakket met de eerstvolgende zending verzonden. U krijgt een mail met het track en trace nummer. In 98% van de verzendingen wordt het pakket de volgende dag afgeleverd, door Post.nl of DHL, soms is er een vertraging en kan het 1 tot meerdere dagen langer duren voordat de zending wordt afgeleverd.

Verzekerd of onverzekerd verzenden.
Post.nl: Na het overhandigen en het inscannen van het pakket door Post.nl, neemt de Baroen geen verantwoording meer voor de juiste afhandeling door Post.nl. U ontvangt van ons per mail de track en trace code als bewijs van verzending. Als het pakket zoekraakt of beschadigd aankomt, moet u dat zelf afhandelen met Post.nl. Het verzenden via Post.nl is onverzekerd, Post.nl neemt geen verantwoording voor schade en/of zoekraken van pakketten, de Baroen doet dit dus ook niet. Als een pakket zoek/vertraagt raakt, dan wordt er door Post.nl onderzoek gedaan, meestal wordt het pakket gevonden en met vertraging afgeleverd.

DHL: Na het overhandigen en het inscannen van het pakket door DHL, neemt de Baroen geen verantwoording meer voor de juiste afhandeling door DHL. U ontvangt van ons per mail de track en trace code als bewijs van verzending. Als het pakket zoekraakt of beschadigd aankomt, moet u dat zelf afhandelen met DHL. Het verzenden via DHL is onverzekerd, DHL neemt geen verantwoording voor schade en/of zoekraken van pakketten, de Baroen doet dit ook niet. Als een pakket zoek/vertraagt raakt, dan wordt er door DHL onderzoek gedaan, meestal wordt het pakket gevonden en met vertraging afgeleverd.

Hoeveel gewicht kan ik versturen?
Bij Post.nl mag een pakket maximaal 30 kilo wegen. Bestelt u voor 40 kilo aan goederen. Dan worden er 2 pakketten gemaakt. U moet dan voor ieder pakket onafhankelijk verzendkosten betalen.De maximale verzendgewichten zijn inclusief verpakkingsmateriaal, zoals dozen, beschermingsmateriaal, plasticzakken, etc. Dit houdt dat als u een pakket tot 30 kilo via Post.nl verstuurd wil hebben, dat u dan voor maximaal 27 kilo aan goederen kan bestellen. 
DHL: DHL tot 20 kilo (onverzekerd, niet gegarandeerd). Er zijn 4 afleverpogingen, daarna kan u het pakket ophalen bij het servicepunt. Het servicepunt zit in bijna iedere woonplaats.
DHL 20 tot 30 kilo (onverzekerd, niet gegarandeerd). Er zijn 2 afleverpogingen, daarna kan u het pakket binnen 5 dagen ophalen bij DHL vestiging. Deze bevinden zich in: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Drachten, Eindhoven, Hengelo, Maastricht, Roosendaal, Rotterdam, Schiphol, Utrecht, Zwolle. Bij het niet ophalen van het pakket, wordt het pakket naar ons terug gestuurd en brengen wij de meerkosten daarvan bij u in rekening.

Komt u zending boven het maximale gewicht uit van de verzendmethodes die we hebben, dan kan u aan het eind van uw bestelling bij de verzendmethode alleen kiezen uit: afhalen of stuur mij een prijsopgave voor de verzendkosten. We gaan dan voor u uitrekenen, wat voor u de goedkoopste verzendmethode is. En u krijgt een mail, waarin de kosten van het verzenden staan.

De Kosten voor 2018
DHL tot 20 kilo naar Parcelshop: € 5,00
DHL tot 20 kilo naar huisadres: € 5,25
DHL 20 tot 30 kilo naar huisadres:€ 6,95

Post.nl tot 20 kilo naar huisadres: € 6,50
Post.nl 20 tot 30 kilo naar huisadres: € 8,50

Wij verzenden door heel Europa.
De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht van uw bestelling.
Naar het buitenland worden al onze zendingen verzorgd door Post.nl, DHL, u kan kiezen wie u liever als verzender heeft. Voor Frankrijk, Duitsland, Belgie, Engeland, Luxemburg, Spanje, Portugal en Denenmarken zijn de tarieven in de keuze lijst van vervoerders toegevoegd. Staat u  land er niet bij, dan u ons mailen en zoeken we uit hoe duur het is om op te sturen.

Afhalen.
Wij zijn standaard open op maan-, dins- en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 en dinsdagavond van 18.00 tot 20.00. En op donderdagmiddag van 15.00 tot 18.00. Wilt u op een ander tijdstip het voer ophalen, dan is dat geen probleem. Wel vragen wij u dan, om ons eerst even te bellen of te mailen.

Afhalen in Culemborg
Dit is een keuze optie als u een bestelling doet.
Afhalen in Culemborg is op afspraak.

Afhaal adres: Westersingel 47 – Culemborg
Telefoon nummer: 0614141326
(Meer informatie kunnen ze vinden op: www.deilenaar.nl onder shop & haal.)

Voor zover mogelijk worden bij verzending van pakketten, verpakkingsmaterialen hergebruikt om het milieu te sparen.

Bij de Baroen kunt u op verschillende manieren betalen:

Vooruit

U betaald vooruit via bank of postbank.
Wij verzenden uw pakket de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw betaling.Onze betaalgegevens:

 

Bank:

Rabobank

IBAN:

NL74 RABO 0304 4615 47

BIC:

RABONL2U

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Rembours
U betaald aan de bode van UPS of POSTNL. Aan deze wijze van betalen zijn €12,00 extra kosten verbonden. Deze kosten zijn onafhankelijk van de bestelde hoeveelheid goederen.

Kas
Dit is alleen mogelijk bij afhalen. (zie Verzenden)

Pin
Dit is alleen mogelijk bij afhalen. (zie Verzenden)

CreditCard (Paypal)
U betaalt elektronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal. Wij verzenden uw pakket de eerstvolgende werkdag na uw bestelling.                        

Verschillende betaalmethoden

Bij ons worden uw creditcard, bank en bankinloggegevens etc. niet opgeslagen! U betaalt vooraf via uw eigen bank (via IDeal of vooruit), PayPal account. U loopt GEEN risico dat uw bankgegevens op straat komen te liggen. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestelling(en).

 

Retourbeleid
Als de producten niet aan uw verwachtingen voldoen, mag u ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren.
Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is De Baroen genoodzaakt u de verzendkosten in rekening te brengen. Alle annuleringen dienen schriftelijk aan De Baroen kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van al betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan De Baroen heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Afkoelperiode
U heeft een afkoelingsperiode van 7 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending (en de verzending naar u toe). Eventueel al betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten.

Nieuw in ons assortiment

Agenda - Beurzen en shows

Op evenementen hebben we niet onze gehele assortiment bij ons. Heeft u interesse in een bepaald product, bestel het dan vooraf via de webshop, dan ligt het voor u klaar. Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

24 dec
Gesloten
24 dec,
25 dec
Gesloten
25 dec,
26 dec
Gesloten
26 dec,
29 dec
European Dwarfclub
29 dec, 11:00 u - 16:00 u
31 dec
Gesloten
31 dec,
1 jan
Gesloten
1 jan,

Openingstijden

Komt u liever uw bestelling ophalen, in plaats van dat we hem opsturen, dan zijn we aanwezig op:
Maandag van 9:00 tot 12.00 uur.
Dinsdag van 9:00 tot 12.00 uur en 18:00 tot 20:00 uur.
Donderdag van 15.00 tot 18.00 uur.
Vrijdag van 9:00 tot 12.00 uur.
Buiten deze openingstijden kunt uiteraard op afspraak uw bestelling afhalen.
Op zondag en officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Telefonisch
bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 op 0297-364645.

Adresgegevens:
Aalsmeerderweg 283A unit 20, 1432 CN Aalsmeer (achterkant van het gebouw)
Bereikbaar met buslijn: 171, halte Julianalaan
Mail:


Nieuwsbrieven

Wilt u een van onze nieuwsbrieven met aanbiedingen en informatie ontvangen?
U kunt ieder moment uitschrijven.

Openingstijden

Komt u liever uw bestelling ophalen, in plaats van dat we hem opsturen, dan zijn we aanwezig op:
Maandag van 9.00 tot 12.00 uur.
Dinsdag van 9:00 tot 12.00 uur en 18:00 tot 20:00 uur.
Donderdag van 15.00 tot 18.00 uur.
Vrijdag van 9:00 tot 12.00 uur.
Buiten deze openingstijden kunt u uiteraard op afspraak uw bestelling afhalen.
Op zondag en officiële feestdagen zijn wij gesloten.

Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 op 0297-364645.

Adresgegevens:
Aalsmeerderweg 283A unit 20, 1432 CN Aalsmeer (achterkant van het gebouw)
Bereikbaar met buslijn: 171, halte Julianalaan
Mail: 

Adres

Aalsmeerderweg 283-20

1432CN  Aalsmeer

Telefoon: 0297-364645

Login Form

De waardering van www.baroen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 189 reviews.